Születésnapok, névnapok, ballagás

Szeretné meglepni kedvesét, gyermekét, ismerősét születésnapja alkalmából egy felejthetetlen bulival? Különleges születésnapi helyszínt keres? Esetleg éppen Ön az ünnepelt, és szélesebb baráti körben töltené el születésnapját? Válassza  a MALIFER Rendezvényházat Tiszadobon.

Nincs más teendője, mint hátradőlni és a meghívókat kiküldeni. Minden egyéb dologról a Malifer Rendezvényház gondoskodik. Egyedi születésnapi helyszín, hamisítatlan vidéki hangulat, ahol zavartalanul ünnepelhetnek. A vendégek kényelmét a MALIFER Fogadó(30 fő), vagy a hangulatos kemencés grillterasz (80 fő) szolgálja. A rendezvényterem (150 fő) teljes körű hangtechnikával rendelkezik.

Bármilyen elképzelésével forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó műsoros program lehetőségről vagy egyedi kívánságról, készséggel állunk rendelkezésére. Kérje tapasztalt csapatunk ötleteit, hogy még maradandóbbá tegye az alkalmat!


További információért keressen minket:

 E-mail: harsanyigz@gmail.com
 Telefonos elérhetőség: 06/30 218 3206

Hírek

 • Malifer vadászbál

  A Malifer Rendezvényház 2019 február 16-án rendezi az Első Malifer Vadászbált Tiszadobon.
  Mindenkit szeretettel várunk!

  Részletek

 • Bodri Borvacsora a Maliferben

  Ismét borvacsorára invitálja a hazai borok szerelmeseit a MALIFER Rendezvényház Tiszadobon, ezúttal április 13-án pénteken 19 órakor. Az év első bormustrájának vendége Dr.Bodri István Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok tulajdonosa. A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében.

  Részletek

 • Találkozz velünk az Álompár Esküvői Kiállításon

  Rendezvényházunk idén is részt vesz Nyíregyházán a Continental Arénában megrendezésre kerülő Álompár Esküvői Kiállításon, amely a régió legnagyobb esküvői rendezvénye!

  Részletek

 • Fiatal gazdák fóruma a Maliferben

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára.

  Részletek

Megközelítés