Megközelítés

Gépjárművel:Budapest felől:

az M3-as autópályán a 174-as km-nél elhagyva Polgár - Tiszagyulaháza - Újtikos irányába.


Nyíregyháza felől:

Tiszavasvári - Tiszadob irányába.

Miskolc felől:

Tiszaújváros - Polgár - Újtikos - Tiszagyulaháza irányába. Miskolc irányából Hernádnémeti - Tiszalúc érintésével pontonhídon vagy kompon is megközelíthető település. Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy a Tisza magas vízállásakor, és a téli időszakban (decembertől - márciusig) a pontonhíd nem használható.

A pontonhídon történő átkelésről és a súlykorlátozásról IDE kattintva tájékozódhat.

Debrecen felől:

a 35-ös számú főúton vagy az M35-ös autópályán - Polgár irányában majd az autópályát elhagyva Újtikos - Tiszagyulaháza irányába haladva.

Autóbusszal:Budapest, Eger, Gyöngyös, Miskolc irányából (Tiszavasvári átszállással, Városháza tér). Nyíregyházáról autóbusszal a Petőfi téri pályaudvarról átszállás nélkül közvetlen.

Vonattal:Budapest - Debrecen vonalon Nyíregyházáig, majd onnan átszállással helyközi buszjárattal Tiszadobig.

Repülővel:Budapest Liszt Ferenc, Debrecen és Kassa Nemzetközi repülőterein keresztül.

Kerékpárral:


Az Euro Velo 11, teljes nevén az Európai Kerékpárút Hálózat Szabolcs-Szatmár- Bereg megyét átszelő szakaszán É- D irányban

Kenuval, kajakkal:

A Tisza hazánk legnépszerűbb vízitúra útvonala.Ide egyszer mindenkinek el kell jönni! Kezdőknek ideális terep a vízitúrázás örömeinek megismerésére, az evezés alapjainak elsajátítására. A Tisza számtalan kanyarral, fürdőzésre csábító homokzátonyokkal, összekapaszkodós, laza "együtt csorgásokkal" teszi emlékezetessé az itt töltött napokat!


Hírek

 • Malifer vadászbál

  A Malifer Rendezvényház 2019 február 16-án rendezi az Első Malifer Vadászbált Tiszadobon.
  Mindenkit szeretettel várunk!

  Részletek

 • Bodri Borvacsora a Maliferben

  Ismét borvacsorára invitálja a hazai borok szerelmeseit a MALIFER Rendezvényház Tiszadobon, ezúttal április 13-án pénteken 19 órakor. Az év első bormustrájának vendége Dr.Bodri István Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok tulajdonosa. A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében.

  Részletek

 • Találkozz velünk az Álompár Esküvői Kiállításon

  Rendezvényházunk idén is részt vesz Nyíregyházán a Continental Arénában megrendezésre kerülő Álompár Esküvői Kiállításon, amely a régió legnagyobb esküvői rendezvénye!

  Részletek

 • Fiatal gazdák fóruma a Maliferben

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára.

  Részletek

Megközelítés