Szeretnéd esküvőd minden pillanatát átélni?

Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja, így minden pár arra törekszik, hogy ez az esemény zökkenőmentesen működjön, hiszen nem csupán a pár, hanem az összes vendég emlékezni fog rá. A történelmi eleganciát sugárzó  1885-ben épült Andrássy-kastély 300 éves ősfás parkjában kimondani a boldogító igent? Ez nem csak álom.

Szabadtéri ceremónia festői környezetben


A boldogító igent a kastélypark ősi fáinak lombjai alatt kimondani - , majd a lakodalom helyszínéül szolgáló, akár 150 fő befogadására alkalmas, csodálatosan dekorált Malifer Rendezvényházban ünnepelni felszabadultan az Ifjú Pár boldogságát – felejthetetlen élmény, ezt garantáljuk! És hogy mindez részleteiben is tökéletes legyen, arról professzionális csapatunk személyesen gondoskodik, mert számunkra fontos, hogy minden jókor legyen a jó helyen, tökéletesen kivitelezve, egészen a tervezéstől a nagy napig!

A MALIFER Rendezvényház csapata vállalja esküvőjük teljes körű lebonyolítását. Vállajuk nagy létszámú(150 fős) esküvők teljeskörű megszervezését. A helyszínként ajánljuk a rendezvényház klimatizált konferenciatermét, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Miben segítünk még?

Hírek

 • Malifer vadászbál

  A Malifer Rendezvényház 2019 február 16-án rendezi az Első Malifer Vadászbált Tiszadobon.
  Mindenkit szeretettel várunk!

  Részletek

 • Bodri Borvacsora a Maliferben

  Ismét borvacsorára invitálja a hazai borok szerelmeseit a MALIFER Rendezvényház Tiszadobon, ezúttal április 13-án pénteken 19 órakor. Az év első bormustrájának vendége Dr.Bodri István Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok tulajdonosa. A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében.

  Részletek

 • Találkozz velünk az Álompár Esküvői Kiállításon

  Rendezvényházunk idén is részt vesz Nyíregyházán a Continental Arénában megrendezésre kerülő Álompár Esküvői Kiállításon, amely a régió legnagyobb esküvői rendezvénye!

  Részletek

 • Fiatal gazdák fóruma a Maliferben

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára.

  Részletek

Megközelítés