Céges rendezvények, családi napok

A céges családi vagy sportnap remek alkalom, hogy a családi és a munkahelyi kapcsolatok összefonódhassanak, a kollégák és családtagok megismerjék egymást. Széles programkínálattal, színvonalas, de költségkímélő megoldásokkal ajánljuk cégének, vállalkozásának rendezvényházunkat. Célunk, hogy a rendezvény nemcsak sikeres, de emlékezetes is legyen. Kreatív ötleteket, egyedi programokat, innovatív megoldásokat kínálunk.

További információért keressen minket:

 E-mail: harsanyigz@gmail.com 

 Telefonos elérhetőség: 06/30 218 3206 

Hírek

 • Malifer vadászbál

  A Malifer Rendezvényház 2019 február 16-án rendezi az Első Malifer Vadászbált Tiszadobon.
  Mindenkit szeretettel várunk!

  Részletek

 • Bodri Borvacsora a Maliferben

  Ismét borvacsorára invitálja a hazai borok szerelmeseit a MALIFER Rendezvényház Tiszadobon, ezúttal április 13-án pénteken 19 órakor. Az év első bormustrájának vendége Dr.Bodri István Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok tulajdonosa. A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében.

  Részletek

 • Találkozz velünk az Álompár Esküvői Kiállításon

  Rendezvényházunk idén is részt vesz Nyíregyházán a Continental Arénában megrendezésre kerülő Álompár Esküvői Kiállításon, amely a régió legnagyobb esküvői rendezvénye!

  Részletek

 • Fiatal gazdák fóruma a Maliferben

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára.

  Részletek

Megközelítés