Több száz éves fák árnyékában

A mai rohanó világunkban manapság szeretteinkre is kevés időt tudunk fordítani, így egy-egy nagyobb esemény jó alkalom családunk, baráti közösségünk kis és nagy, fiatal és idősebb tagjainak összehívására. Egy ilyen esemény létrejöhet egy átlagos nagyvárosi zajos helyszínen, vagy Gróf Andrássy Aladár vadászkastélyának (Ókenézi) kertjében, amelybe belépve az ember megcsodálhatja a több száz éves tölgyfákat, platánokat és a zavarba ejtő csendet, frisslevegőt és békességet. Az itt eltöltött percek vagy órák után az ember egyszerűen nem akar elszakadni és vissza térni a város zajába. A MALIFER Rendezvényházhoz tartozó kastélykert szerettel várja kedves vedégeit!
Előzetes bejelentkezés, vagy személyre szabott ajánlatkérés a +36 /30 218 3206 mobil telefonszámon, vagy a harsanyigz@gmail.com e-mail címen.

Hírek

 • Malifer vadászbál

  A Malifer Rendezvényház 2019 február 16-án rendezi az Első Malifer Vadászbált Tiszadobon.
  Mindenkit szeretettel várunk!

  Részletek

 • Bodri Borvacsora a Maliferben

  Ismét borvacsorára invitálja a hazai borok szerelmeseit a MALIFER Rendezvényház Tiszadobon, ezúttal április 13-án pénteken 19 órakor. Az év első bormustrájának vendége Dr.Bodri István Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok tulajdonosa. A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében.

  Részletek

 • Találkozz velünk az Álompár Esküvői Kiállításon

  Rendezvényházunk idén is részt vesz Nyíregyházán a Continental Arénában megrendezésre kerülő Álompár Esküvői Kiállításon, amely a régió legnagyobb esküvői rendezvénye!

  Részletek

 • Fiatal gazdák fóruma a Maliferben

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára.

  Részletek

Megközelítés