Szeretnéd esküvőd minden pillanatát átélni?

Az esküvőnk életünk egyik legszebb napja, így minden pár arra törekszik, hogy ez az esemény zökkenőmentesen működjön, hiszen nem csupán a pár, hanem az összes vendég emlékezni fog rá. A történelmi eleganciát sugárzó  1885-ben épült Andrássy-kastély 300 éves ősfás parkjában kimondani a boldogító igent? Ez nem csak álom.

Szabadtéri ceremónia festői környezetbenA boldogító igent a kastélypark ősi fáinak lombjai alatt kimondani - , majd a lakodalom helyszínéül szolgáló, akár 150 fő befogadására alkalmas, csodálatosan dekorált Malifer Rendezvényházban ünnepelni felszabadultan az Ifjú Pár boldogságát – felejthetetlen élmény, ezt garantáljuk! És hogy mindez részleteiben is tökéletes legyen, arról professzionális csapatunk személyesen gondoskodik, mert számunkra fontos, hogy minden jókor legyen a jó helyen, tökéletesen kivitelezve, egészen a tervezéstől a nagy napig!A MALIFER Rendezvényház csapata vállalja esküvőjük teljes körű lebonyolítását. Vállajuk nagy létszámú(150 fős) esküvők teljeskörű megszervezését. A helyszínként ajánljuk a rendezvényház klimatizált konferenciatermét, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.Miben segítünk még?

    Kapcsolattartás a megkereséstől az esküvőig
    Az esküvő teljes megszervezése és lebonyolítása
    Forgatókönyv összeállítása
    Helyszínbejárás
    Menű- és sütikóstoló szervezése
    Egyedi meghívók megtervezése és legyártása
    Kreatív fotózás
    Egyházi esküvő illetve polgári szertartás teljes körű megszervezése és lebonyolítása 
    Ünnepi ebéd / vacsora menüjének összeállítása italokkal együtt.
    Hagyományos lakodalmas menü, büféajánlat, grill parti, nyárson sütés,

    egyéni elképzelések megvalósítása.
    Dekoráció vőfély, fotós, videós ajánlása
    Szálláslehetőségek
    Torta és aprósütemény rendelés
    Tűzijáték 
 


    További információért keressen minket:

    E-mail: harsanyigz@gmail.com
    Telefonos elérhetőség: 06/ 30 218 3206

Hírek

 • Bodri Borvacsora a Maliferben

  Ismét borvacsorára invitálja a hazai borok szerelmeseit a MALIFER Rendezvényház Tiszadobon, ezúttal április 13-án pénteken 19 órakor. Az év első bormustrájának vendége Dr.Bodri István Szekszárd déli határában, a festői szépségű Faluhely-dűlőben található Bodri Birtok tulajdonosa. A szőlő szeretete és a szőlőművelés generációkat ível át a család történetében.

  Részletek

 • Találkozz velünk az Álompár Esküvői Kiállításon

  Rendezvényházunk idén is részt vesz Nyíregyházán a Continental Arénában megrendezésre kerülő Álompár Esküvői Kiállításon, amely a régió legnagyobb esküvői rendezvénye!

  Részletek

 • Fiatal gazdák fóruma a Maliferben

  Hazánk mezőgazdasági fejlettsége és felszereltsége az európai szinthez képest évekkel elmaradottabb hangzott el azon a fórumon, amit Tiszadobon a Malifer Rendezvényház konferencia termében tartottak a térség fiatal mezőgazdasági vállalkozói számára.

  Részletek

 • Zúzos lé vagy gólyafos?

  Kóstoltad már Büdszentmihály különleges népi ételeit? Ha nem, gyere el szeptember 10-én vasárnap a RÉGI MAGYARORSZÁG ÍZEI rendezvényre Nyíregyházára és keresd standunkat! Remek ízek, jó hangulat és kiváló programok! Ismerd meg a MALIFER RENDEZVÉNYHÁZ szolgáltatásait! Találkozzunk a Sóstói Múzeumfalu gasztronómiai fesztiválján!

  Részletek

Megközelítés